Naročite brezplačen paket - Green Coffee


Pogoji poslovanja

1. Naročilo

Po oddaji naročila v roku 24 ur prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal ali z SMS sporočilom. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info@zelena-kava.si ali pa nas pokličete na 080 18 01. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ko je pogodba o nakupu enkrat sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

2. Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku V 1-4 dneh. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.

3. Plačevanje

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.

4. Popusti

Količinski popusti so navedeni pri naročilnem obrazcu. Poštnina je brezplačna.

5. Pravica od odstopa nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@zelena-kava.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh na naslov Spletna Fuzija d.o.o., Ljubljanska cesta 81, 1230 Domžale. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

5b. Posebna pravica od odstopa nakupa (garancija na povračilo denarja)

Prodajalec nudi garancijo na povračilo denarja, če kupec z blagom ni zadovoljen. V tem primeru je kupec zavezan v roku 15 dni od nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji. Ta je veljavna le, če kupec vrne prvotno kupljeno blago z eno manjkajočo vrečko. Vrnjeni znesek se zniža za poštne in manipulativne stroške.

6. Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Upravljalec trgovine
Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1000 Ljubljana

Telefon: 040 491 145
Email: info@zelena-kava.si

Matična številka: 3941523000
Davčna številka: SI14200724
Št. poslovnega računa: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper)
Priglasitev dne 31.3.2011
na okrožnem sodišču Ljubljana, št. vpisa 2011/12865

Na vrh

 


* Vsakega, ki nam bo poslal svoje izkušnje z BiOrigine, bomo pri naslednjem naročilu nagradili z 1 brezplačnim paketom BiOrigine napitka v vrednosti 11,50€.

** Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera. V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila ali če imate resne zdravstvene težave, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. **