Naročite brezplačen paket - Green Coffee

Delovanje zelene kave


Daleč vpreteklosti je nek pastir opazil, da so njegove koze ob uživanju določene rastline na paši veliko bolj poskočne in energične. Dandanes vemo, da je ta rastlina kava, ki vsebuje kofein, za kateregaje Evropska agencija za varnost hrane potrdila, da lahko pripomore k boljši fizični vzdržljivosti in zmožnosti. Do raziskav in dokumentov, ki jih je izdala EFSA lahko dostopate tukaj

Ste mnenja, da je čas, da v svoje življenje vnesete energijo in poskočnost, se znebite kakšnega odvečnega kilograma, poskrbite za enakomerno raven sladkorja v krvi in zmanjšate vnos sladkega?

V naši ponudbi vam predstavljamo povsem nov izdelek, ki vsebujeta zeleno kavo in gurmar. 


Zelena kava in gurmar (40 kapsul)

Prehransko dopolnilo Zelena kava in gurmar je proizvedeno v francoskem Vitarymonilu po najvišjih standardih prehranskih dopolnil v Evropi.

Gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvlečke zelene kave in gurmarja, znanega kot “uničevalec sladkorja”.

Gurmar je rastlina ovijalka, ki izvira iz tropskih gozdov, njegove učinke pa spretno izkoriščamo predvsem za tiste, ki (pre)pogostokrat posegajo za sladko hrano, imajo velika nihanja v apetitu in tiste, ki se spopadajo s prekomerno telesno težo. To niti ne preseneča, če vemo, da so najpomembnejši učinki* rednega uživanja gurmarja:

Zaviranje zazanave sladkega okusa

- Pomoč pri uravnavanju sladkorja v krvi

- Spodbuda pri delovanju trebušne slinavke, ki proizvaja inzulin

- Zmanjševanje želje po sladkem

- Vzdrževanje uravnanega apetita

- Pomoč pri vzdrževanju oz. izgubi telesne teže

*Dovoljene trditve s strani Evropske agencije za varno hrano (EFSA).

Zelena kava je živilo v obliki nepraženih kavinih zrn, zaradi katerih slednja obdrži klorogensko kislino, ki se s procesom praženja črne kave sicer močno zmanjša. Takšna kava posledično vsebuje veliko večjo stopnjo klorogenske kisline kot običajna, omenjena kislina pa naj bi ugodno vplivala na paciente, ki se borijo z boleznimi srca, sladkorno boleznijo, prekomerno telesno težo in drugimi. Kot so ugotovile številne študije, ekstrakt zelene kave lahko pripomore k izgubi telesne teže. Pri tem velja poudariti, da je njeno delovanje še toliko bolj učinkovito skupaj z zdravo prehrano in rednim gibanjem.

2 kapsuli oz. dnevni vnos prehranskega dopolnila Zelena kava in gurmar vsebujeta kar 400 mg izvlečka gurmarja (2000 mg čiste rastline) in 100 mg zelene kave (2000 mg rastline) z 2 mg kofeina.
Za sladko življenje brez vseh skrbi poskrbi prehransko dopolnilo Zelena kava in gurmar!
SESTAVINE:
Izvleček gurmarja; kapsula (želatina, barvilo: karamel); izvleček zelene kave; maltodekstrin; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid. Izdelek vsebuje kofein (V 2 kapsulah 2 mg).

JEMANJE: 
Zjutraj vzemite 2 kapsuli s kozarcem vode.

OPOZORILO: 
Ni primerno za otroke in nosečnice. Ni nadomestilo za uravnoteženo in zdravo prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Proizvajalec: Laboratoires Vitarmonyl, Francija.
 

Zelena kava in mate (30 kapsul)

Prehransko dopolnilo Zelena kava in mate je proizvedeno v francoskem Vitarmonylu po najvišjih standardih prehranskih dopolnil v Evropi.

Gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvlečka zelene kave in rastline mate, znane kot spodbujevalke odstranitev zastale vode v telesu. Mate tudi kontrolira apetit in pomaga proti zaprtosti.

Težko bi našli rastlino, ki bi se po svoji nutricionistični vrednosti lahko primerjala z mate. Ta vsebuje skoraj vse vitamine in minerale potrebne za normalno delovanje telesa. Poleg tega vsebuje kar 15 aminokislin (gradnikov beljakovin).
Zelena kava in mate (30 kapsul)

Zelena kava je živilo v obliki nepraženih kavinih zrn, zaradi katerih slednja obdrži klorogensko kislino, ki se s procesom praženja črne kave sicer močno zmanjša. Takšna kava posledično vsebuje veliko večjo stopnjo klorogenske kisline kot običajna, omenjena kislina pa naj bi ugodno vplivala na paciente, ki se borijo z boleznimi srca, sladkorno boleznijo, prekomerno telesno težo in drugimi. Kot so ugotovile številne študije, lahko ekstrakt zelene kave pripomore k izgubi telesne teže. Pri tem velja poudariti, da je njeno delovanje še toliko bolj učinkovito skupaj z zdravo prehrano in rednim gibanjem.

Dnevni vnos prehranskega dopolnila Zelena kava in mate vsebujeta kar 600 mg izvlečka mate in 100 mg zelene kave (2000 mg rastline) in 9.5 mg kofeina.

- Za vse, ki si želijo kakovostne pomoči pri odpravi odvečnih telesnih kilogramov

- Za vse, ki bi radi odstranili zastalo vodo iz telesa

- Za vse, ki si želijo vzdrževati uravnoteženo raven apetita (brez nenadnih nihanj)

- Za vse, ki si želijo pospešiti metabolizem

- Za vse, ki želijo več energije

- Za vse, ki si želijo urediti prebavo

 

Želite shujšati, zaustaviti proces staranja ali razstrupiti svoje telo?
Zamenjajte vašo običajno kavo z bolj zdravo kavo še danes!* Vsakega, ki nam bo poslal svoje izkušnje z BiOrigine, bomo pri naslednjem naročilu nagradili z 1 brezplačnim paketom BiOrigine napitka v vrednosti 11,50€.

** Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera. V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila ali če imate resne zdravstvene težave, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. **